Shakebeker – Shaker – voor Herbalife shakes

Onze prijs: 4,82

Vanaf 3 stuks:4,72

Deze shakebeker mengt de ingrediënten tot een romige shakes

Op voorraad

De shaker van Herbalife is een prachtige shakebeker om heerlijke eiwitshakes mee te maken. Door de perfecte vormgeving en een ring met mengbladen aan de binnenkant, maak je in een handomdraai romige Formule 1 shakes of proteïneshakes. De gemengde maaltijdvervanger of eiwitshake kun je dan direct drinken. Je kunt deze ook meenemen naar je werk en zonder lekken in de auto drinken. Ben je op zoek naar een handige, herbruikbare shaker, die ook nog eens in de vaatwasser kan? Dan is deze Herbalife shakebeker de oplossing voor jou. In een handomdraai staat jouw ontbijt of proteine shake klaar om te drinken.

Onderdelen van de shakebeker van Herbalife

De shaker is gemaakt van sterk polypropyleen (PP). Dit is van een goed recycleerbaar materiaal. De onderkant van de shakebeker is doorzichtig. Het heeft een handige maataanduiding op de buitenkant. Deze maten zijn erin gegraveerd, dus vervagen nooit. Het deksel is groen en heeft een prettig mondstuk, dat precies de goede hoeveelheid drank doorlaat. Tevens is het een schenktuit, waaruit je de eiwitshake kunt schenken zonder morsen. Deze schenktuit of mondstuk is lekvrij af te sluiten met een klein klepje, dat aan de shakebeker deksel vast zit. Hierdoor kun je deze nooit verliezen.

Het groene deksel van de shakebeker sluit perfect aan op de doorzichtige beker, waardoor je de beker lekvrij kunt afsluiten. In de shaker vind je een rader, een ring met mengbladen. Deze zorgt ervoor dat je de Formule 1 maaltijdvervanger of proteinepoeder perfect los schudt. Je hebt hierdoor nooit klontjes of onopgeloste poeder. Door deze mengring maak je met de shakebeker een glad mengsel van al je supplementen en ingrediënten.

Met de shaker meng je snel een shake – bij afvallen en sportvoeding

Om een shake te bereiden: Doe ca. 250-400 ml drank in de shakebeker. Je kunt denken aan alternatieve melkvarianten zoals sojamelk, rijstmelk, havermelk, amandelmelk. Je kunt er ook fruitsappen bij mengen. Kies dan voor ongezoet vruchtensap, 100% sap zonder toevoegingen. Yoghurt is ook nog een optie, alhoewel melkproducten niet voor iedereen geschikt zijn. De shake moet vullend en smaakvol zijn. Daarop doe je de Formule 1 poeder en/of eiwitpoeder. Samengevat vul je de shaker met:

 • 250 ml (rijst-/soja-)melk varianten, ongezoet vruchtensap (geen light), yoghurt of een combinatie van deze
 • 2x afgestreken Herbalife Maatschepjes Formule 1 en/of proteïnepoeder en/of haver-appel vezels
 • indien gewenst, voeg je fruit toe (geen druiven en bananen als je wilt afvallen)

Doe de mengring erop, draai het deksel erop. Controleer of het deksel goed vast zit. Sluit ook het klepje van het mondstuk goed af. Pak de shaker vast, leg je wijsvinger op het klepje van het mondstuk en schud een aantal keer stevig heen en weer. Schenk je romige shake in een glas of drink het rechtstreeks uit de shakebeker. Geniet ervan!

Shakebeker met iced coffee maken!

Voordelen van de Herbalife shakebeker

 • Uniek mengsysteem – Om al je ingrediënten optimaal te mengen heeft de shaker een unieke mengring. Op die manier worden al je shakes romig en glad!
 • Lekvrije deksel – Het deksel van de shaker is een draaidop en sluit perfect en lekvrij op de beker. Ook het klepje van de drinktuit sluit naadloos af.
 • Vaatwasser bestendig – je kunt de losse onderdelen in de vaatwasser doen, waardoor je altijd een frisse shake kunt bereiden en je de beker perfect schoon houdt.
 • Recyclebaar materiaal – de shakebeker is gemaakt van materiaal dat volledig hergebruikt kan worden.

Een shake in de morgen, is een dag zonder zorgen!

Inhoud: 600ml

Shaker met opbergvak voor supplementen

Wil je een shakebeker met opbergvak voor de losse Formule 1 of proteïnepoeder? Herbalife heeft verschillende shakers te koop. De Super Smart shaker en Neon shakebeker hebben een compartiment voor tabletten en voor proteïne poeder en de supershaker heeft daarbij nog eens een balvormige spiraal waarmee je de poeder nog beter losklopt.

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Merk

Herbalife

18 beoordelingen voor Shakebeker – Shaker – voor Herbalife shakes

4,7
Gebaseerd op 18 beoordelingen
 1. 4 van 5

  Anoniem (geverifieerd)

  Makkelijk in gebruik

 2. 5 van 5

  Anoniem (geverifieerd)

  zeer handig om de shakes uit te drinken

 3. 5 van 5

  Cyriel Seys (geverifieerd)

  in orde

 4. 5 van 5

  nancy vanassche (geverifieerd)

  goede prijs en tevreden ervan

 5. 3 van 5

  Hoodo Aadan Ahmed (geverifieerd)

  Ik graag

 6. 5 van 5

  Valerie (geverifieerd)

  parfait

 7. 5 van 5

  Anoniem (geverifieerd)

  mijn beste vriend geworden

 8. 5 van 5

  Anoniem (geverifieerd)

  Perfecte staat

 9. 5 van 5

  Anoniem (geverifieerd)

 10. 4 van 5

  Sandrine D. (geverifieerd)

  Nog niet gebruikt

 11. 5 van 5

  Antonella Roberto (geverifieerd)

  Très bon shaker efficace

 12. 4 van 5

  Gunther Elshoeght (geverifieerd)

  Handig te reinigen

 13. 5 van 5

  Geoffrey (geverifieerd)

  Pratique pour mélanger

 14. 5 van 5

  Sabine Catel (geverifieerd)

  Prima alles in orde

 15. 5 van 5

  Marleen V. (geverifieerd)

  heel nuttig

 16. 5 van 5

  Robby (geverifieerd)

  Goede shaker

 17. 5 van 5

  Ann Verbeeck (geverifieerd)

  Gemakkelijk

 18. 5 van 5

  Saskia W. (geverifieerd)

  Goed

Een beoordeling toevoegen

Laat mij je helpen je doelen te bereiken

Klanten hebben meer kans om hun doelen te bereiken met de juiste producten, een relatie met hun Herbalife Onafhankelijke Distributeur door deel uit te maken van een gemeenschap.

Als je gratis persoonlijke ondersteuning wil om je doelen te bereiken, neem dan contact met mij op via de contactpagina.


Dit zal sluiten in 23 seconden