Night Mode – tegen slapeloosheid

Oorspronkelijke prijs was: 59,95.Huidige prijs is: 40,75.

Vanaf 3 stuks:39,94

Saffraanextract helpt om slapeloosheid te verminderen – 180g

Op voorraad

Goed slapen is belangrijk

Het is fijn om goed te slapen en hiervoor heeft Herbalife Night Mode ontwikkeld, dat doorgaans na 7 dagen* al de eerste resultaten geeft. Een verbetering van de slaapkwaliteit. Goede nachtrust is van vitaal belang voor ons algehele welzijn, want het heeft talloze voordelen. Het verbetert de lichamelijke gezondheid waardoor ons lichaam zich ‘s nachts kan herstellen. Het verbetert onze mentale focus en bevordert de emotionele balans. Dit kan weer leiden tot een beter humeur, meer energie en een scherpere focus gedurende de dag.

Saffraanextract kan je stemming na het ontwaken verbeteren en je melatonineniveaus ‘s avonds verhogen, wat je slaap/waakcyclus ondersteunt** Het saffraanextract in Night Mode helpt ook om slapeloosheid te verminderen**, terwijl een goede nachtrust je een verfrist gevoel geeft als je wakker wordt.

Om goed te slapen, neem je Night Mode op in je nachtroutine. Leun achterover, ontspan en geniet van je kopje Kamille & Perzik.

Voordelen van Herbalife Night Mode

  • Drinken voor het slapengaan
  • Doordrenkt met uniek saffraanextract, waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat het de slaapkwaliteit verbetert in slechts 7 dagen*
  • Rijk aan vitamine B6 die bijdraagt aan een normale psychologische functie en aan de normale werking van het zenuwstelsel
  • Rijk aan riboflavine, wat bijdraagt tot de normale werking van het zenuwstelsel en vermindering van vermoeidheid
  • Bevat natuurlijke kleurstoffen en geen kunstmatige smaakstoffen
  • Geschikt voor veganisten
  • Glutenvrij
  • Suikervrij
  • Cafeïne-vrij
  • Lactosevrij

Night Mode is eenvoudig in gebruik

Voeg een maatschep (6 g) poeder toe aan een halve kop koud of warm water (ongeveer 150 ml), meng en geniet ongeveer een uur voor het slapengaan. Eenmaal daags gebruiken.

Geniet van dit product in combinatie met een evenwichtig en gevarieerd dieet, als onderdeel van een gezonde, actieve levensstijl.

Voedingwaarden en ingrediënten Night Mode

voedingswaarde en ingrediënten night mode

*Resultaten worden doorgaans gezien na 7 dagen inname van 28 mg saffraanextract per dag, gebaseerd op resultaten van klinisch onderzoek.

**Resultaat normaal gezien na 28 dagen inname van 28 mg saffraanextract per dag, gebaseerd op de resultaten van klinisch onderzoek.

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Merk

Herbalife

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Wees de eerste om “Night Mode – tegen slapeloosheid” te beoordelen

Laat mij je helpen je doelen te bereiken

Klanten hebben meer kans om hun doelen te bereiken met de juiste producten, een relatie met hun Herbalife Onafhankelijke Distributeur door deel uit te maken van een gemeenschap.

Als je gratis persoonlijke ondersteuning wil om je doelen te bereiken, neem dan contact met mij op via de contactpagina.


Dit zal sluiten in 23 seconden