Cell Activator

Onze prijs: 32,15

Vanaf 3 stuks:31,51

Voeding voor alle lichaamscellen, ondersteuning energieproductie

Op voorraad

Wat is Cell Activator

Voor een energiek gevoel. Ondersteunt het koolhydraatmetabolisme.

Cell Activator is een voedingssupplement van Herbalife en bevat vitamine B wat kan helpen om voedsel om te zetten in energie.

Door het gebruik van Cell Activator genereert het lichaam ruim voldoende cellulaire energie en zullen uw lichaamscellen hun taak beter uitvoeren. Dit product is onmisbaar als u succesvol uw gewicht wilt beheersen met Herbalife.

Belangrijkste kenmerken Cell Activator
– B-vitaminen helpen bij het vrijkomen van energie in voeding
– Speciale formule die B-vitaminen (B1, B2, B6), mangaan en koper bevat voor een normaal energiemetabolisme
– Bevat zink voor een normaal koolhydraatmetabolisme
– De mineralen zink, koper en mangaan helpen cellen ook te beschermen tegen oxidatieve stress

Hoofdingrediënten Herbalife Cell Activator:
Chlorella, Calciumcitraat, Appelzuur, Shiitake paddestoelen, Vitamine B1, Vitamine B2 en Vitamine B6, Cayennepeper, Zink, Mangaan, Koper.

Etiketinformatie Herbalife Cell Activator Bij aanbevolen gebruik voldoende voor 30 dagen
1 pot = 90 capsules per 100 g per 3 capsules – % aanbevolen dagelijkse hoeveelheid
Energie 303 kcal (1270kJ) 4,9 kcal (20,4 kJ)
Eiwitten 24,3 g 390 mg
Koolhydraten 11,2 g 180 mg
Vetten 3,70 g 60 mg
Vitaminen B1 87,9 mg 1,41 mg 100%
Vitaminen B2 99,1 mg 1,59 mg 100%
Vitaminen B6 125,3 mg 2,01 mg 100%
Zink 323,5 mg 5,19 mg 35%
Mangaan 61,7 mg 0,99 mg 20%

Vitamine B6
Vitamine B6 helpt bij het afvallen en bevordert het gewicht op een paar verschillende manieren. Elke manier is belangrijk voor gewichtsverlies en voor de algemene gezondheid.
• Vitamine B6 helpt u bij het metaboliseren van vetten. Zonder deze vitamine heeft je lichaam het moeilijk om vetten af te breken. Als het lichaam deze vetten opslaat kan dit gewichtstoename veroorzaken in plaats van gewichtsverlies.
• Vitamine B6 zorgt ervoor dat de schildklier gezond is. Jouw schildklier is een belangrijk onderdeel van jouw stofwisseling en jouw vermogen om voedsel goed af te breken.
• Vitamine B6 houdt je stofwisseling gezond. Hoe gezonder de stofwisseling hoe beter je je voelt en hoe minder je met je gewicht zal worstelen.
• Vitamine B6 helpt ook met het afbreken van aminozuren. Dit is ook een belangrijk onderdeel van een goede spijsvertering en het juiste gebruik van voedsel.

 

Disclaimer: Alle verwijzingen naar gewichtsbeheersing hebben betrekking op het Herbalife Nutrition gewichtsbeheersingsprogramma dat onder andere een evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, dagelijks voldoende inname van water, inname van voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust omvat. Individuele resultaten zullen verschillen.

Merk

Herbalife

6 beoordelingen voor Cell Activator

 1. 5 van 5

  Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  Parfait

 2. 4 van 5

  Roos Dhaene (geverifieerde eigenaar)

  Goed

 3. 5 van 5

  Zeus Dobric (geverifieerde eigenaar)

  Top

 4. 5 van 5

  Veronique Peleman (geverifieerde eigenaar)

  Prima produkt

 5. 5 van 5

  Annelies Wille (geverifieerde eigenaar)

  Goed gevoel bij.


  * De getoonde beoordelingen zijn alleen afkomstig van onze klanten die het product daadwerkelijk hebben aangeschaft. Klanten ontvangen na een bestelling een uitnodiging via e-mail om vrijwillig een beoordeling te geven. Hiervoor ontvangen zij een kleine beloning in de vorm van een waardebon. Alle beoordelingen worden geplaatst, zowel positieve als negatieve.

Een beoordeling toevoegen

Annuleer

Laat mij je helpen je doelen te bereiken

Klanten hebben meer kans om hun doelen te bereiken met de juiste producten, een relatie met hun Herbalife Onafhankelijke Distributeur door deel uit te maken van een gemeenschap.

Als je gratis persoonlijke ondersteuning wil om je doelen te bereiken, neem dan contact met mij op via de contactpagina.